Aktiviteter

Fastelavnsfest søndag den 23. februar i Vognmandshallen, Byvej 40
Vi holder fastelavn med tøndeslagning og udklædning for børn og voksne. Der er præmier til konger og dronninger og bedste udklædning i hver aldersgruppe. Pris for deltagelse er for børn 30 kr. inkl. fastelavnsbolle/kage samt et glas sodavand. Voksne betaler 20 kr. ved deltagelse i tøndeslagning – ellers deltager voksne gratis.

Fælles foreningsdag (AFLYST) lørdag den 20. juni ved Alkestrupskolen
I 2020 sker der noget nyt! De lokale foreninger afholder en fælles foreningsdag, hvor vi alle bidrager med det, vi er bedst til. Samme dag har skolen obligatorisk undervisningsdag. Afsæt allerede dagen nu. Det bliver godt! Mere information vil følge, når vi nærmer os. Denne dag erstatter i 2020 den årlige cykeltur. Hvis interessen er tilstede i 2021, vil cykelturen bliver relanceret.

Fugleskydning lørdag den 15. august ved Alkestrupskolen
Fugleskydningen er en langvarig tradition i byen med kåring af årets Fuglekonge. I 2020 er Tureby Loppemarked desværre aflyst grundet COVID-19 restriktioner. Det samme gælder fællesspisningen om aftenen.
Baren inkl. grill åbnes kl. 11.30 og selve fugleskydningen skydes igang kl. 13.00. Der er desuden sømslagning og dart. Kom og nyd en pølse ved grillen og en kold øl/vand.
Se flyeren her.

Generalforsamling torsdag den 12. november i Sognegården, Byvej 31
Vil du have regnskabet gennemgået? Har du gode ideer? Vil du være med i bestyrelsen? Så kom og deltag i generalforsamlingen.

Juletræstænding søndag den 29. november i Vognmandshallen, Byvej 40 Vi starter en hyggelig eftermiddag med at gå gennem byen med Sjællands Politiorkester, hvor alle kan følge trop. Gåturen ender ved Vognmandshallen, hvor der er æbleskiver og glögg, politiorkestret spiller, der er Lucia optog, juletræet tændes og julemanden og hans kone uddeler slikposer til byens børn. Det er gratis for alle at deltage.

Du kan altid få mere information om arrangementerne på www.alkene.dk, www.facebook.com/landsbylauget eller på byens opslagstavlen (Byvej/Skovvej). Her vil du også kunne se starttidspunkter på de enkelte arrangementer, når vi nærmer os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *