Fest, lopper og fugleskydning i Alkestrup

Landsbylauget Alkene inviterer d. 20. august 2016 endnu engang til en festlig dag med loppemarked og byfest med fællesspisning, levende musik samt en masse aktiviteter, der bringer børn og voksne sammen i Algestrup. Fugleskydning og byfest har været en tradition i Algestrup siden 1960’erne og er altid velbesøgt. Alkene glæder sig derfor til at se byen fuld af glade og feststemte folk fra nær og fjern.

”Vi forventer at se rigtig mange fra Algestrup samt landsbyerne og oplandet omkring os til en sjov, hyggelig og god dag i byens hjerte ved Alkestrupskolen. Algestrup er en meget levende landsby med et rigt foreningsliv og et aktivt landsbylaug, der afholder fugleskydningen som den største af årets mange aktiviteter”, fortæller Flemming Sørensen, formand for Landsbylauget Alkene.

Lopper, konkurrencer og fugleskydning

Dagen starter med det velbesøgte Tureby loppemarked kl. 10.00-15.00 på Alkestrupskolens p-plads og i skolegården. Al plads udnyttes og de 62 stader har længe været udsolgt. Det er her man vil kunne finde mange gode loppefund og lokalt producerede varer, og der vil være noget for enhver smag og interesse. Man kan læse mere om loppemarkedet og se billeder fra tidligere år på www.turebyloppemarked.dk.

Den årlige fugleskydning og de andre aktiviteter starter ca kl. 12.30 med køb af skydemærker og fortsætter til fællesspisningen starter. Udover skydningen er der keglebane, sømslagning, dart, tombola, og meget mere for såvel børn som voksne og barnlige sjæle. Landsbylauget har været lokalområdet rundt og sikret sponsorerede præmier til konkurrencernes vindere. Vores sponsorliste bliver bliver løbende opdateret her på siden.

Fra dagens start sørger Alkene for salg af grillpølser, slik, kaffe, kage, øl og vand, mm. i festteltet.

Fællesspisning, lotteri og levende musik

Når fugleskydningen er vel overstået er der fællesspisning, hvor Sædder IFs køkkenhold ”Det Grønne Køkken” serverer en to-retters menu i teltet ca. kl. 18.30 for dem, der har sikret sig en spisebillet. Den kan købes på dagen ml 14.00-16.00, men vær hurtig, for med kun 110 billetter bliver de revet væk. Hvis du er støttemedlem af landsbylauget, er der rabat på billetten. Se på www.alkene.dk hvordan du kan blive støttemedlem.

I år starter aftenens underholdning med Mikkel Karlsens show Mind Control kl 19.30. Under spisningen vil der være lotteri, og uddeling af præmier til vinderne af eftermiddagens forskellige aktiviteter, ligesom årets fuglekonge naturligvis kåres. Ud på aftenen spiller Kim Lærke Band – One Size op til dans i teltet fra kl 21.30. Alle er velkommen, og musikken er gratis.

Frivillige og sponsorer er nødvendige

”Det er rigtig dejligt, at vi hvert år kan stable et godt arrangement på benene. Det kræver en del arbejde af de frivillige og kunne heller ikke klares uden gode sponsorer, men det giver utroligt meget igen når hele byen og omegnen er samlet til en festlig dag. Vi glæder os derfor til at fylde byen med liv og glade mennesker. Alle er velkomne og tag endelig din nabo med”, fortsætter Flemming Sørensen

Arrangementet kræver en del villige og frivillige hænder til at passe de forskellige aktiviteter og hjælpe køkkenholdet på dagen og gøre klar i dagene op til byfesten. Derfor er Alkene altid på udkig efter frivillige til hjælpe. Det er sjovt, hyggeligt og gør det til en større oplevelse for alle. Interesserede kan møde op på skolen torsdag og fredag kl. 18.00 eller kontakt Alkenes formand Flemming Sørensen på mob. 25 46 68 05.

Har du lyst til at være sponsor for arrangementet eller en af præmierne i de mange konkurrencer, så hører Alkene også meget gerne fra alle interesserede. Der er godt gang i sponsorkontakten, men Flemming Sørensen fortæller, at der altid er plads til flere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.