Kategorier
Aktiviteter

Tak for en velbesøgt juletræstænding

Nissefar og nissemor ved Alkenes juletræstænding 2015Alkene afholdt i går søndag d. 29/11 den traditionsrige juletræstænding med march byen rundt af Politiorkesteret og efterfølgende koncert i Brdr. Olsens vognmandshal, mens børnene fik slikposer af nissefar og nissemor.

Det blev igen en stor succes med deltagelse af de mange børn i byen, som havde taget deres forældre og bedsteforældre ved hånden til en gang gløgg, æbleskiver, popkorn og deltagelse i det vanlige lotteri for børn og voksne.

Alkene havde tændt op under de store gløgggryder og varmet hundredevis af æbleskiver. Det var også nødvendigt for salget gik godt med næsten udsolgt af både gløgg og æbleskiver. Der blev også solgt godt af popkornene til børnene og kaffe, øl og vand til de voksne. Der var travlt bag baren hele aftenen.

Vi vil sige en særlig tak til vores julesponsorer: Brdr. Olsen for lån af vognmandshallen, &Digital for gløgg og æbleskiver, samt gladmobil.dk for øl og vand.

Det er kombinationen af den store lokale opbakning og deltagelse samt vores sponsorer, der gør, at Alkene kan afholder vores traditionsrige arrangementer. Tak til alle for at det kan lade sig gøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.