Kategorier
Pressen skriver

PS: Fuglekongen skød festen i gang

Den afgående fuglekonge lægger an til det første skud
Billede af Anders Fallesen, sn.dk Den afgående fuglekonge lægger an til det første skud

– Yes, så er vi sgu i gang!

Ordene var den regerende »Fuglekonge,« Dennis Wieds, stedet var Alkestrupskolen og begivenheden byfesten i Algestrup.

Det var Dennis Wied, der for alvor skød byfesten i gang i lørdags med den traditionelle fugleskydningskonkurrence, hvor kombattanterne dystede om titlen, om en række flotte præmier og ikke mindst hæder og ære, skriver DAGBLADET Køge.

Se billedeserien fra dagen taget af Anders Fallesen, sn.dk

112 solgte skydebilletter vidner om rift om præmierne i skydekonkurrencen, der kort fortalt går ud på i forskellige sværhedsgrader at skyde forskellige dimser af en træfugl. Med præmier som et vinkøleskab og hotelophold, sponsoreret af det lokale erhvervsliv, er det forståeligt, at der var godt gang i billetsalget.

Godt gang i den, det var der i det hele taget rundt på pladsen ved Alkestrupskolen i løbet af lørdagen. Som sædvanligt blev byfesten et tilløbsstykke med solid tilslutning til både loppemarked, fugleskydning, ølsalg og fællesspisning – og meget andet.

– Der er hvert år kæmpe opbakning til arrangementet, og selv om man er fraflyttet området, er der rigtig mange, som kommer tilbage og deltager. Derudover håber vi selvfølgelig også altid at møde de nye tilflyttere, siger Mads Møller, der er bestyrelsesmedlem i Landsbylauget Alkene, arrangøren af byfesten.

Og årets Fuglekonge… Det blev såmænd Kim Christensen, der efter mere end fire timers fugleskydning skød brystpladen af træfuglen og dermed vandt et vinkøleskab, whisky, en burger og meget, meget andet – foruden hæderen, naturligvis.

Kilde: Dagbladet Køge af journalist Anders Fallesen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.